Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پيش از بررسي پژو 508 بد نيست نگاهي به پيشينه درخشان پژو در ساخت خودروهاي موفق خانوادگي داشته باشيم.
چند دهه قبل پژو با محصولات سايز متوسط خود بر سگمنت سدان هاي خانوادگي (کلاس D) حکم راني مي کرد. پژو 404 504 و 505 که در دهه 60 و 70 و 80 ميلادي انتخاب هاي درستي در بازار به شمار مي آمدند و در بسياري از نقاط جهان از محبوبيت بالايي برخودار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


.
پس از آن پژو با مدل معروف 405 پاي به ايران گذاشت و اين بار اين خودرو در تيراژ بسيار بالا به توليد رسيد. پژو 405 در اوايل دهه 70 شمسي آمد اما هيچ وقت خط توليد ايران خودرو را ترک نکرد و پايه گذار اولين خودروي موسوم به ملي ما يعني سمند نيز شد.
پژو 405 توانست در سال 1988 ميلادي خودروي برگزيده بازار اروپا لقب بگيرد و جز آخرين خودروهاي پژو است که رنگ بازار آمريکا را به خود ديده است، در واقع کارشناسان مارکتينگ يکي از دلايل خروج پژو از بازار آمريکا را شکست سنگين 405 در اين کشور مي دانند.
در حال حاضر تنها خط توليد پژو 405 و مشتقات آن همچون پژو پارس و مدل هاي جديدتر سمند، در کشور ما قرار دارد و به قطع يکي از نا ايمن ترين خودروهاي توليد انبوه در جهان به حساب مي آيد.

پژو 405 در اواسط دهه 90 ميلادي با مدل 406 جايگزين شد که هيچ وقت رنگ بازار ايران را به خود نديد و سپس 407 از راه آمد که چندي نيز توسط ايران خودرو به صورت وارداتي عرضه شد که البته چيزي جز شکست براي ايران خودرو نداشت.
حال پس از برجام که روابط بين ايران خودرو و شرکت مادر بهبود يافته، پژو 508 به عنوان اولين محصول وارداتي پسا برجامي عرضه مي شود. در واقع
ايران تنها نقطه کره خاکي به شمار مي رود که يک مدل واحد در جديدترين نسخه و نسخه ما قبل تاريخش به صورت هم زمان به فروش مي رسد و از اين نظر بازار خودروي ايران را بايد منحصر به فرد ترين بازار دنيا دانست.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۰۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 5 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی  به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فارس» و «فولاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «مادیرا» و «وهور» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «غبشهر» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فزر»، «خاور» و «فنر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 16 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 900 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 150 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 142 نماد در محدوده مثبت و 297 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 150 نماد در محدوده مثبت و 182 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟